Börja dagen med massage

Börja dagen med massage

29.08.2013

Det blev tidning väckning klockan 5.00 idag eftersom jag körde via flygplatsen med Jonathan, som kommer att vara i Stockholm idag. Jag bestämde mig för att åka direkt till gymmet där jag kommer att träffa en PT-kund 8.30, så nu sitter jag här på datorn och jobbar lite innan dess, medan solen stiger upp över hustaken. Men jag är inte van att vakna så här tidigt och är riktigt trött ännu, har svårt för att vakna till ordentligt.

massagextravaganza sockenbacka

På Xtravaganza är det ännu lugnt och stilla, och jag passade på att vila några minuter i den sköna massage-fåtöljen innan jag drog igång med något annat. Problemet var bara att jag höll på somna. Ska försöka få upp ögonen ordentligt nu och komma igång med dagens jobb. Trevlig torsdag till er alla!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen