Träningstest - Linas blogg om träning

Räkna ut maxpuls enligt ålder eller med maxpulstest

Räkna ut maxpuls enligt ålder eller med maxpulstest

11.09.2015

Den som vill satsa mera på uthållighetsträningen och bli en bättre löpare har en stor fördel av att använda en pulsklocka vid löpningen, som vi redan konstaterade i del 1. Med en pulsklockan kan man hålla koll på sin puls och anpassa träningen efter det. Del 1: Pulszoner och pulsklocka vid löpning – hur och varför?  […]

Kommentera
Träningsprogram och -upplägg just för dig:
Har du en funktionell kropp? Testa om du har det som krävs!

Har du en funktionell kropp? Testa om du har det som krävs!

13.02.2015

Ordet funktionell kan vara lite svårt att greppa eftersom det många gånger används lite fel i träningssammanhang. Men tänk att du ska köpa en funktionell soffa – då är det en soffa som är praktisk, gör nytta, och fungerar som den ska. Det är lite så jag tänkte mig att en funktionell kropp är. En […]

Kommentera

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen