Annonsera på blogg - på Linas träningsblogg

Similar Posts

2 Comments

  1. Har inte sprungit någon halvmara som tävling. Men är anmäld till Göteborgsvarvet i Maj och har tänkt springa Lidingöloppet i september (3 mil).
    Men löpte 21km i torsdags. Tyckte jag tog det väldigt lugnt men kom runt på 1h45min. Blev själv förvånad över hur lätt det gick. Det var efter 15km som jag började känna att jag faktiskt sprungit långt men det var bara att tugga vidare. Var första gången i mitt liv jag sprang så långt.Tror att det viktiga är att man börjar i ett lugnt tempo för att vänja kroppen vid att löpa långt. Sen kan efter det kan man börja tänka på tempo. Viktigaste är att man tar sig tid och bestämmer sig för att man ska löpa de 2,1 milen. Det kommer kännas lite drygt mot slutet, i alla fall kände jag så.Dock sprang jag det i mina gamla löparskor. Har nog sprungit för mycket i mina Fivefingers så har ont i fötterna, typ trampytan precis före tårna typ. Så har tänkt springa max 5km med FF tills fötterna är ok igen. Målet är att löpa blodomloppet, 1 mil, i Maj med dom :)

    Krya på dig och kör hårt!

    1. Oj vad duktigt! Du skrapade ihop alltså ett halvmaraton där då, härligt :) Jag har nog nångång löpt ca 15 kilometer, och då har det ju ännu känts lätt, så det är alltså efter det som det tuffa börjar.. Good to know.. :) Säkert smart att vila fötterna lite från barfotaskorna. 
      Tack för det, börjar nog blir frisk snart så att jag kan börja träna igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *