gymträning på sommaren

Similar Posts

One Comment

 1. Hej där! Det är första gången jag kikar in här i din blogg och jag måste säga, den är inspirerande! Jag har en fråga, jag har nyligen börjat på gym ( ca 3 veckor sedan) och jag har fattat tycke för crosstrainern och jag tycker att den är bra för mig. Men hur bra är en crosstrainer “egentligen”? Vad får man ut av den? Vilken nivå/motstånd man ska köra på & hur länge? Jag har kört lite olika, ibland blir det 20-30 min på nivå 17 och idag körde jag 60 min på nivå 17. Kan man gå ner 10 kg genom att äta sunt och köra crosstrainer blandat med lite arm, mage och ben övningar på gymmet?
  För jag har ett mål och det är att få “mindre lår”  och bli mindre i midjan men jag vet inte vad jag ska göra? Jag försöker äta hälsosamt (undviker godis, läsk, kakor osv). Jag vet att man inte kan punktförbränna fett men jag vill så gärna få bort dessa lår så jag kan få på mig “dröm jeansen”.  Jag är ganska ung också så jag vill inte “förstöra” kroppen.
  Skulle du kunna ge tips på vad man ska äta och det här med kalorier, hur funkar det? Hur mycket kalorier bör man äta och om man vill gå ner 0,5 kg i veckan hur mycket kalorier ska man göra av med då? Jag tycker verkligen träning är roligt!
  Det blev en hel del frågor (hoppas detta går bra).
  Ha det fint, kram :-)
  / Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *