armhävning med benuppdrag

Similar Posts

12 Comments

  1. Total Body workout med Annika Raak har jag kört. Brukar vara på hennes pass på måndagar. Tå ni kåmbe hii till julen ska vi fara å träna tillsammans!
    Saknar de!

  2. Först, tack för en mkt bra och inspirerande blogg! Har precis också börjat köra tabataintervaller då tiden är lite knapp ibland. Men jag har fått lite olika bud på hur de ska läggas upp med övningarna, tiden har jag koll på. Min träningsapp i mobilen säger att man ska köra 4 olika övningar gånger 2 = 1 intervall. Men när jag surfar runt så verkar de flesta köra 1 övning gånger 8 = 1 intervall, och sen en annan övning på intervall 2. Kan inte du reda ut detta för mig? Tror båda sätten ger bra träning, men med 4 övningar så blir man ju inte lika slut som om man kör en enda övning hela intervallen. Dock så får man ju inte med lika många muskelgrupper på det sistnämnda sättet. Hur kör du? Tacksam för svar! =)

    1. Roligt att du gillar bloggen! Jag antar att tabata-intervaller kan köras lite som man vill, men jag har iallafall förstått att man kör en övning åtta gånger. På det viset blir det tyngre för musklerna och du tränar effektivt muskelstyrka och uthållighet. För att få med hela kroppen i intervallerna är det därför bra att köra övningar för stora musklergrupper och också göra ett visst antal övningar, för att få ut mera av träningen.

  3. En rask entimmespromenad i minusgraderna fick räcka. Det knepiga är att klä sig lagom varmt. Man vill inte frysa i början innan man fått upp värmen och man vill inte vara helt genomsvettig innan man är hemma heller.

    Och förresten kunde du förklara dehär tabataintervallerna närmare? På vilket sätt är de fördelaktiga om man inte har mycket tid till träning? (Eller har du reda gjort det nångång i bloggen och jag bara missat det?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *