Pulslek på spinning

Pulslek på spinning

11.10.2012

Jag började kvällen med spinning. Skönt en kall höstkväll som denna då jag inte ville ut, men ändå ville träna tufft. Styrketräning ville jag inte köra heller, för jag har så träningsvärk i baklår och rumpa av gårdagens övningar! Spinning var utmärkt för att skaka loss musklerna lite grann…

Idag på spinningen lekte jag en del med pulsen. Som vanligt hade jag pulsklocka på, och jag försökte att få topparna så höga som möjligt i pulsväg och så låg puls som möjligt under vilofaserna. Ännu skulle jag ha velat ha pulsen lite högre än 182, och vilan lite lägre än 130. Om man är bra på att snabbt få ner pulsen efter en tuff intervall är det ofta tecken på att man har bra kondition. Så det jobbar vi på!

Spining med lek med puls

Jag var tråkigt nog klädd i helsvart idag. Jag försökte dock liva upp outfiten med en rosa och en vit strumpa. Kanske jag startade en ny trend med olika färg på strumporna?

Men som vanligt var spinningen precis så tuff som jag hade hoppats på. Egentligen gillar jag inte spinning så värst mycket, men nog är ju känslan härlig när svetten dryper, ansiktet är högrött och pulsen slår som ett jehu… Och nu sen efteråt är det ju nog som allra skönast, när man kan chilla i soffan och vara stolt över vad man just gjort!

Fast länge blir det inte att chilla i soffan, för nu väntar en hög med disk! Och sen ska vi fundera ifall det blir österbotten eller inte i helgen, så antagligen blir det att packa lite smått också.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen