Söndagslöpning som rensar tankarna

Söndagslöpning som rensar tankarna

02.09.2018

Jag tänker aldrig på nånting speciellt när jag springer, och kommer inte heller på några nya bra idéer som jag hört att vissa gör. Däremot nollställs alltid huvudet.

Oroliga tankar lugnas ner. Kanske är det är en kombination av de monotona stegen och hur liten jag känner mig mellan de stora träden och den mäktiga skogen.

Medan fötterna rör sig framåt ångrar jag den vassa tungan innan jag åkte hemifrån. Jag inser vad i livet som verkligen är viktigt. Att få umgås tillsammans med de jag älskar alla mest. Jag har så otroligt mycket att vara tacksam för. Så mycket jag tar för givet.

Förlåt är ett så litet men ett så viktigt ord. Ju mindre man blir i en stor skog, desto lättare är det att hitta det lilla, viktiga ordet.

PS. Vill passa på att uppmärksamma Linn Jungs kampanj med Project Liv: 200 medlemmar ska bli 1000. En ypperlig chans att hjälpa familjer med långtidssjuka barn i närheten – för oss som tar för mycket för givet. Du blir väl medlem du också?

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

One thought on “Söndagslöpning som rensar tankarna

  1. Linn skriver:

    Voih, tack! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen