Träna på hotellrummet utan redskap

Träna på hotellrummet utan redskap

16.08.2018

När jag är på resa och bor på hotell så kan jag bli lite rastlös av all ledig tid. Hemma finns det alltid nåt att göra, men på hotellet kan man bara koppla av. Därför tycker jag om att träna på hotellrummet för att få loss lite energi.

Jag älskar att träna på hotellrummet direkt jag vaknar, innan dusch och morgonmål. Antingen en löprunda (vilket är perfekt sätt att upptäcka nya ställen) eller med ett enkelt helkroppspass utan redskap.

Idag steg jag upp när Jonathan åkte till jobbet och hann träna en knapp timme innan Arthur vaknade. Det blev ett enkelt pass med grundövningar – perfekt att göra när det känns som evigheter sen jag tränat sist och jag behöver hitta alla muskler igen.

Träna utan redskap – på hotellrummet eller hemma

Övningarna är dessa (repetitionerna inom parentes)

 • Knäböj (20)
 • Armhävning (10)
 • Step up + spark (10 + 10)
 • Sit up (20)
 • Krabban (20)

Gör 3 varv för en snabb, enkel träning eller 5 varv för ett rejält träningspass! Vila 1-2 minuter mellan varje varv.

Träna på hotellrummet utan redskap

Svårare än så behöver det inte vara att träna på hotellrummet utan redskap. Sen kan man ta en dusch, ladda upp med hotellfrukost och göra sig redo för en dag i stan. Eller det tänker vi göra!

Men träningspasset, det kan du göra var som helst, när som helst!

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 thoughts on “Träna på hotellrummet utan redskap

 1. Emma skriver:

  Hej!

  Jag försöker komma i kontakt med dig angående min beställning av kickstart challenge. Jag har även mailat dig.

 2. Johanna skriver:

  Perfekt ju, jag brukar också försöka komma ihåg att stoppa med mig mina minigummiband till såna här tillfällen :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen