Snowboard och vinter jag älskar

Snowboard och vinter jag älskar

03.02.2019

Alltså jag är ju inget stort fan av vintern men det är svårt att inte tycka om en riktigt rejäl snöstorm, en sån som vi har just nu. Visst är det jobbigt när man hela tiden behöver skotta snö från gården men jag tycker om när naturen öser på ordentligt och visar vad den menar.

Jag får lust att klä på mig ordentligt, ta fram mitt snowboard och leta efter nån riktigt bra backe med puder i. Kanske vara ute tills snön är överallt och sen komma in, bada bastu och se på snöstormen inifrån istället medan man äter gott.

Ikväll åkte jag inte snowboard men jag träffade två kompisar på café, tränade soma move och badade badkar. Och så körde jag bil. Jag älskar att köra med vår fyrahjulsdrivna bil genom alla höga snödrivor. Det är en dold hobby jag har.

Ja, visst längtar jag efter plusgrader och takdropp men såna här dagar känns det lite roligare med minusgraderna! Och nu när jag skrev av mig insåg jag hur mycket jag saknar snowboard. Något jag alltid gjorde förr men sällan gör numera.

snowboarding talma

Snowboardresa till Ruka

Åka snowboard

Talma snowboard

snowkite Fäboda

Red Bull Ragnarok

Snowkite helsinki

Det är lättare att älska vintern om man kan göra nåt man tycker är roligt. Jag borde åka mera snowboard, helt klart. Och vet ni, snowkiting är inte så tokigt det heller! En annan gång, då jag inte är megagravid.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

One thought on “Snowboard och vinter jag älskar

  1. Anki skriver:

    Annan gång 😊😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen