vandring i ella

Similar Posts

6 Comments

 1. Det är en av de saker som jag ångrar så här efteråt, att vi tog Little Adams Peak i stället för Ellas rock.
  Kan bara skylla på GRYM träningsvärk efter “riktiga” Adams Peak…
  Fina bilder!

  1. Ja det blev en riktig lagom lång vandring till Ella Rock. Men tack för tipsen om vandringarna på bloggen, det var helt super! Adams peak ångrar jag lite att vi inte gick, men vi hade för lite tid denna gång. Nästa gång! :)

 2. Hej!

  Vad roligt att läsa om din resa på Sri Lanka. Jag har just köpt flygbiljetter till familjen till februari 2018! Fokus blir på strand, bad, sköldpaddor, delfiner, snorkling, mat och något besök i naturreservat. Men kanske ska vi hinna ta oss till Ella och ta tåget också. Vad tror du om att göra vandringen med barn på 8, 10 och 12 år? De är inga vana långvandrare, men starka och nyfikna så jag är inte orolig för sträckan. Däremot undrar jag över om det är brant och riskabelt.

  1. Hej! Låter som en härlig resa ni planerat! Jag rekommenderar absolut Ella, speciellt om ni stannar lite längre så ni inte behöver stressa, för det tar ju sin tid att komma ut dit. Men bara rågresan i sig själv är ju värt mödan. Vandringen upp till Ella Rock är inte så svår och på vägen fanns inte så branta stup. Uppe på toppen förstås är det rätt så brant neråt så där lönar det sig att hålla i dem ordentligt. Men det är ju stort område där uppe så tror nog det går hur bra som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *