Lyxig ansiktsbehandling på Living Day Spa

Lyxig ansiktsbehandling på Living Day Spa

05.12.2014

Jag måste berätta om en grej jag gjorde förra veckan som var så underbart. Det var den där fredagen då Helsingfors var kallt, grått och tråkigt, och veckan hade varit extra lång. Då stack jag mig in till Living Day Spa i Brunnsparken och blev bortskämd med över en timmes lyxig, djuprengörande ansiktsbehandling. Det var verkligen det ultimata sättet att koppla av och glömma allt annat för en stund.

Living Day Spa är ett litet och mysigt spa som var väldigt trevligt att besöka. Jag blev väl emottagen av personalen och blev insvept i varma, sköna filtar. Och så fick jag njuta av en härlig ansiktsbehandling, som jag ville att aldrig skulle ta slut.

Living day spa1

Kosmetologen Kairi gjorde först en analys av min hy, och konstaterade bland annat att jag rengjort den för dåligt, så jag fick hemläxa att börja rengöra hyn bättre. Sen gjorde hon en djuprengöring med olika produkter samt ånga, följt av ansiktsmask, en underbar ansikts- och nackmassage, handmassage och slutligen uppiggande och fuktgivande produkter för hyn.

Living day spa5

Allt var väldigt skönt och jag fick tvinga mig själv att inte somna, för då skulle jag ju gå miste om allt det härliga!

Produkterna som användes för ansiktsbehandlingen var enbart Jurlique-produkter, samma som jag själv nyligen börjat använda. Jag gillar dem extra mycket eftersom de är tillverkade av naturliga ingredienser, så det känns väldigt bra och hälsosamt för hyn.

Living day spa3

Living day spa4

Efteråt var hyn så mjuk och len som den aldrig tidigare varit. Behandlingen gjorde verkligen underverk, både för mig och min hy.

Living day spa6

Living day spa 2

Efter behandlingen satt jag kvar en stund i det mysiga rummet och blev bjuden på spännande te som sades vara väldigt renande och bra för kroppen. Jag satt kvar och ville inte riktigt lämna den härliga atmosfären. I bakgrunden på bilden här ovan syns Jurliques julpaket, ett härligt julklappstips för den vill satsa på lyxiga och naturliga produkter för hyn.

När jag var på väg hem igen började stora snöflingor dala ner mot marken, och gav mig om möjligt en ännu bättre fredagsfeeling!

Living day spa7

Living Day Spa är verkligen en härlig oas mitt i Helsingfors, som jag verkligen rekommenderar åt alla som vill trappa ner på vardagstempot och skämma bort sig själva för en stund. Living Day Spa finns på Främlingsgatan 1 B10 i Brunnsparken. Här på deras hemsida kan man läsa mera, kolla deras priser och boka behandlingar. Satu pratar svenska ifall man vill ha svensk service.

Eftersom jag samarbetar med Living Day spa så fick jag lov att ge en smaskig rabatt till alla mina läsare! -15% rabatt får du om du berättar att du läst om rabatten i min blogg. Rabatten gäller också på presentkort, som man kan ge bort som julklapp! På plats kan man också köpa hem Jurlique-produkterna.

Tack Kairi och Living Day Spa för en härlig förmiddag!

 

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

3 thoughts on “Lyxig ansiktsbehandling på Living Day Spa

 1. Ida skriver:

  Gud vad lyxigt!

 2. Pernilla skriver:

  oj Jourlique :) Jag är oxå ny användare av produkterna och så här lång är jag nöjd! Jag jag byter stegvis ut mina cremer till Jourlique produkter, nästa i steget är rengöring.

  Och vet du va? Det bästa, min granne har en liten hemmabutik där hon säljer indredning OCH Jourlique produkter, dessutom erbjuder hon ansiktsbehanldingar. En sån har jag inbokad denna vecka. Vilken Lyx o dessutom 50 m från min ytterdörr!

 3. Lina skriver:

  Låter härligt med en granne som ger ansiktsbehandlingar! Jag har också varit väldigt nöjd med Jurlique-produkterna. Cleanser för makeup-rengöring och en ansiktsskrubb har jag testat som varit väldigt bra för hyn :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen