Mobilitetstestning och snygga sommarkläder

Mobilitetstestning och snygga sommarkläder

13.04.2014

Jag kom just hem från kvällens SUP-timme och bloggar i soffan medan Jonathan steker våfflor. Att äta våfflor på söndagkväll när jag kommer hem från min timme har blivit något av en tradition för oss. Skönt att ta det lugnt och umgås som avslutning på veckan.

Annars har vi haft en rätt så lugn helg med både bloggfest och kyrkhelg. På lördagen var jag i skolan hela dagen, och det blev en intressant dag med mobilitetstestning och hållningsanalys bland annat. Två övningar som är bra för att testa mobilitet ser du här under; ryckböj (over head squat) och ryggextension.

over head squat

ryggextension

På fredagen var jag också in en sväng till Rip Curl för att kolla in det nya utbudet för sommaren. En våtdräkt fick följa med hem. Flashbomb 5:3, som våtdräkten heter, lär vara bra och supervarm. Mjuk och skön var den på så jag väntar på att få testa den på riktigt i vattnet.

rip curl våtdräkt

På bloggfest igårkväll // Min nya vintervåtdräkt

Sen fanns ju förstås en massa annat ögongodis att titta på. Nya sommarkollektionen är så fin.

rip curl kläder 2014

De färgglada shortsen i mitten, som jag också har själv, är min favorit för sommaren.

rip curl kläder

rip curl 2014

rip curl kläder 2014

Men nu är det dags att hoppa i säng och fokusera på nästa vecka. Skola imorgon igen, can’t wait!

 

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen