Magutmaning magträning

Similar Posts

38 Comments

 1. Jag skulle gärna hänga på men har en tuff certifiering framför mig. Följer gärna din resa och heja er!!!

 2. Jag är på… behöver inte minska i omfång av midjan men stärka magmusklerna så jag har problem med min korsrygg.

 3. Jag är gärna också med :) Jag har en blogg, elin89carlsson.bloggspace.se och jag ska på semester den 25/5, en dag efter dig :P Så skulle vara kul att pusha varandra! :)

   1. Ja, gör ju det, ska bli kul! :D Men det du sa om att mäta magen och ta ett foto, hade du tänkte att vi ska visa alla resultat på din blogg, eller hur tänkte du?

 4. Vilken bra blogg du har, hittade dig nyligen när jag sökte på musik till min löprunda, som jag skall börja med.. Men jag har inte kommit igång med den ännu då jag har problm med mina benhinnor, tips på vad jag skall göra?
  Men jag är med på denna utmaning.. Hur många gånger i veckan skall magpasset göras? Sätter du ihop ett bra program man kan köra hemma och på gymet.. eller skall jag köra det jag har nu vilket inte jag tycker är jättebra!

  Tack för en trevlig och inspirerande blogg
  //Maria

  1. Härligt att du är med på magutmaningen! Benhinnor ja, det är ju tråkigt.. Du ska inte sluta springa helt, utan försök att minska på längden på rundorna, och sedan långsamt trappa upp träningen. Benhinneinflammation börjar när man plötsligt ökar på träningsmängden.

 5. Låter inte så bra med fotografering… men annars verkar det kunna vara en extra kick för mej oxå. Så räkna med mej :) 

 6. Hej, ville bara säga att jag har länkat till dig i min egna blogg, som är väldigt välbesökt :) du har verkligen en superblogg, jag läser i den nu och då när jag behöver tips för nya träningsmetoder. Keep up the good work!! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *