Bäst träning för fettförbränning

Similar Posts

6 Comments

  1. Bra svar. Mycket bättre när (framför allt) tjejer inser att muskler förbränner fett! Istället för att de går omkring och är rädda för styrketräning.
    Att de slutar gå på en massa dieter och powerwalka i timtals… (Sen är PW bra också, men ja. Du förstår förhoppningsvis vad jag menar). :-)

    1. Ja, muskler är the shit! Du har nog rätt i det att många tjejer är rädda för muskler, tyvärr. Men kanske vi fick omvänt några nu iallafall! ;)

  2. Men jag som trodde att sauna belt eller ab-flex från TV-shop är det bästa sättet. De lyckas ju på magiskt sätt punktförbränna fett också. :(
    Kassa skämt åsido. Håller med om att styrka och kondition är bästa träningen. samtidigt brukar det väl sägas att 70 eller 80% av viktnergång brukar vara pga kosten och att träningen är för att ge det en extra boost? Så utan ändrad kost kan det ju bli svårt. och ingen träning bränner väl mer fett på något specifikt ställe. Det är bara att vara ihärdig som gäller nä man vill bli av med bilringen runt magen.

  3. Jo du har rätt i det, kosten spelar absolut största roll om man vill göra förändring. Men nu var frågan hur man tränar för att få bäst effekt och det var det jag svarade på.. :) Men jag tror det är många som inte förstår hur viktig kosten egentligen är.. Där har jag nästa blogginlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *