innerlår thigh gap

Similar Posts

8 Comments

  1. Ursäkta men du kl tyvärr inte säga att det inte är bra att träna insida lår. För det ör superbra om man vill ha starka lår. Och visst du tycker att det inte är bra eller nyttigt med thigh gap och då skriver du inte om det. Fast att det var det jag gick in på fin blogg för att läsa om!!!!!!!!

    1. Jag förstår inte helt vad du är ute efter, men försök läsa mitt svar en gång till så förstår du säkert vad jag menar. Jag skrev inte att man inte ska träna innerlår, jag skrev att det antagligen inte behöver lägga så mycket fokus på isolerade övningar för innerlår eftersom de musklerna automatiskt kopplas på om du kör styrketräning med bra basövningar.

  2. Hej.
    Jag vill träna mina innergård pga att de har i det närmsta försvunnit, sedan jag börjat med metformin. Jag hade jättefina ben innan, jag var frisk och hälsosam, men generna och stress gav mig diabetes 2. Sedan medicineringen började för ganska precis ett år sedan, så är den största förändringen, rent fysiskt, att mina ben har halverats. Inga byxor sitter snyggt.
    Jag vill få tillbaka mina muskler!

    1. Du kan träna helt vanliga benövningar som t.ex. knäböj, utfall, marklyft och höftlyft. Det kommer att ge dig bra resultat! Du behöver inte träna innerlåren skilt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *