En liten rosa body

En liten rosa body

19.12.2018

Igår var ingen vanlig dag, utan en dag jag hade sett fram emot mycket, mycket länge. 18:e decemeber, dagen då vi skulle få se lilla pyret i magen. Och vi fick se en liten tjej som liknade sin storebror på pricken. Tänk, en liten flickbebis kommer till oss i maj.

Inte för att det är någon skillnad på om det är en flicka eller pojke, egentligen. Men det var på något vis så extra roligt att det blir en lillasyster att jag inte kunde hålla mig från att springa in till Lindex och köpa den sötaste rosa bodyn i den allra minsta storleken. Bara för att jag kunde, för att känslorna var överallt, upp och ner, och jag skrattade och grät av glädje om vartannat. Då blev den lilla rosa bodyn så konkret, nåt jag kan titta på och förundras över.

Denna graviditet är så olik den förra. Med Arthur visste jag inte alls vad som väntade, och jag hade ganska svårt att knyta an på riktigt innan han var några veckor, kanske några månader gammal. Men nu vet jag hur mycket kärlek som jag kommer känna, och då blir längtan så mycket större, känslorna ännu vildare och väntan ännu längre.

Hur kommer du se ut, vad kommer du att tycka om? 

LILLASYSTER

Idag är igen en ganska vanlig dag, men nu pratar vi om lillasyster istället för bebisen.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

One thought on “En liten rosa body

  1. Johanna skriver:

    Mysigt och härligt :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen