Similar Posts

6 Comments

 1. Får man lov att fråga vad namnet på snowboard filmen är? :) Vintern kommer sakna krypandes och så gör ju även suget efter brädan!

  1. Det var Random Bastards som åkte, filmen hette Blue Balls. Namnet beskriver filmen ganska bra, lite dålig humor och för mycket rails för min smak, men filmen gav ändå ett rejält sug efter att åka! 

 2. Fast köp hellre en liquid ego kamera. Mindre, vattentät, bättre ljud, går att koppla till tfn(går ej med gopro) samt så kostar den inte alls så mycket. Gopro har blivit som Apple; coolaste märket som alla köper så de har råd att spara på funktioner och ändå ha högt pris. Så köp en liquid ego ist! :)

  1. Aha, tack för tipset! Får kolla in den då med! Har den lika bra kvalitét som GoPro då? Så länge funktionerna är likadana bryr jag mig inte i märket om ena är billigare. :)

   1.  http://www.youtube.com/watch?v=_q_32_unmko

    Där är en film där de först kör med gopro och sedan ego. Man märker stor skillnad i förmågan att ta in ljus och att ljudet blir 100ggr bättre. Det som är så bra är att den är hälften så liten som en gopro och går att koppla till tfn. Köper du en Gopro så måste du (såklart) köpa till en liten display för att kunna ställa in kameran och även köpa en fjärrkontroll för att kunna ta stilbilder. MEd Ego så finns ALLA dessa funktioner gratis i en app

    1. Den låter ju inte helt tokig den där inte! Undrar bara hur skillnaderna är till den nya gopro 3? Man måste inte ha en display för att ställa in den, men det är klart att man gärna vill ha en sån. Har du en Ego själv? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *