Similar Posts

7 Comments

  1. Jag har en bild (vet ju inte pga aldrig varit det själv) av att när man är gravid så tar tröttheten och latheten liksom över mer än i “normalt tillstånd” och går inte att styra över. Samma med specifika cravings man har, att de inte heller går att kontrollera. Så då får man nog acceptera läget helt enkelt. Kan tänka mig att när man är van att träna som du så måste det kännas extra tufft att komma tillbaka, en annan är van att behöva börja om efter diverse uppehåll då och då ;)

    1. Ja visst är det så, speciellt i början av graviditeten var nog tröttheten svår att hantera. Man får gilla läget helt enkelt och göra det bästa man kan av situationen! Haha, men det är alltid tufft att komma tillbaka, och ju längre paus desto svårare! ;)

  2. På nåt sätt trösterikt att också du kan ha träningssvackor – och det är ju mer än förståeligt att en inte orkar på samma sätt som gravid. Men som du skrev, nu går det bara uppåt!!

  3. Jag känner så igen mig i det du skriver! I mitt fall så blev träningen lidande under graviditeten tidvis pga trötthet och sen en foglossning som gjorde att det ibland inte kändes värt att träna. Nu ett halvår senare kommer jag i mina egna kläder, kilona har rasat (ligger några kg under min vikt innan graviditeten), konditionen börjar kännas bra men musklerna är totalt obefintliga… Hoppas du fortsätter komma med bra tips på snabba, effektiva träningspass så att jag kanske småningom skulle komma mig för att börja träna igen istället för att (nästan) bara promenera med vagnen :)

    1. Jo det är ju inte alltid man har möjligheten att träna heller under graviditeten även om man skulle vilja! Man får väl låta det ta sin tid att komma tillbaka, men det låter ju som om du är bra på väg! Jag ska försöka ge flera tips på träningspass! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *