Similar Posts

5 Comments

 1. Åh vilka fina bilder och peppande inlägg! Mitt mål är att upprätthålla löpningen som jag börjat med helt från noll i sommar, jag har köpt kläder som lämpar sig för utomhuslöpning i kallare väderlek och siktar på att springa mitt livs första två lopp nästa vår: ett 5 km och ett 10 km som går av stapeln i min stad. Tänker att det blir bra motivation för att inte “ge upp” under vinterhalvåret.

  Jag känner mig dock lite uppgiven för att jag nu drabbats av halsont för andra gången sedan jag började springa i juni… Har du några tankar kring hur man inte ska deppa ihop över träningen när man blir sjuk? Nu har jag vilat i en vecka och det känns som att jag sakta tappar allt jag byggt upp. Hur är det egentligen, måste jag börja om från noll när jag börjar träna igen efter förkylningen, eller “kommer kroppen ihåg” det jag byggt upp under dessa två månader? Det känns lite som att livet motarbetar mig när jag råkar ut för inte bara en utan TVÅ förkylningar under samma sommar… Typiskt :(

  1. Tack ska du ha! Vad roligt att du hittat löpningen och kommit igång! Det är faktiskt riktigt vanligt att drabbas av förkylning när man börjar träna och kanske går ut lite väl hårt. Så tänk på att inte gå ut för hårt i början när du kör igång. Hellre fler och lugnare träningspass än få och tuffa. Visst tappar man lite när man är sjuk, och konditionen går redan på två veckor nog ner en del, eftersom det är en färskvara. Men kroppen minns nog och tar snabbt igen sig, så bara att köra igång sen igen så blir det nog riktigt bra! Du har ju lång tid på dig att träna så inga problem. Lycka till med din löpning! :)

   1. Tack för svaret :) Jag har nog gått ut lite för hårt och ska försöka att ta det lite lugnare när jag återhämtat mig från förkylningen… Det är så svårt för man blir ju lätt ivrig när det går så bra, men jag får försöka att tänka långsiktigt :)

 2. Tack för inspirerande text! För mig är själva träningen och det flow:et som uppstår själva målet och belöningen med träningen. Känslan av att vara i rörelse och ute i naturen (om man springer). Finns inget bättre!!
  http://www.stund.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *