Nya tankesätt på den neurologiska kursen

Nya tankesätt på den neurologiska kursen

17.02.2014

Jag lärde mig en hel del på den neurologiska kursen i helgen. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, för begreppet neurologisk träning är nytt och har utvecklats av föreläsaren Tom Stefan själv. Jag lärde mig inte massor av nya övningar att träna med, men jag lärde mig att tänka på ett nytt, revolutionerande sätt som jag kan ha nytta av när jag tränar med mina kunder samt i min egen träning. Helgen gav mig många aha-upplevelser och var otroligt intressant!

Jag ska berätta mera om kursen i neurologisk träning snart. Jag ska berätta vad neurologisk träning egentligen är och lite om det som jag lärde mig Jag kommer också att berätta varför plankan inte är en så bra övning och vad det finns för alternativ till traditionell stretchning som ger bättre resultat.

Här under kan du se ett exempel på en av övningarna som vi lärde oss, som jag nog får träna på lite ännu för att få rätt. Normal träning kan man definitivt inte kalla det, för man ser rätt så tokig ut ibland när man håller på!

happy frog

Så länge kan du läsa mera om vad neurologisk träning är här på Neurolizes hemsida, som ordnade kursen.

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen