mage träning

Similar Posts

4 Comments

  1. Nice blogg, hittade hit idag. Återkommer igen, lita på det. Här finns ju hur mkt som helst att läsa….

  2. Hej hej !!

    Jag är en person som HATAR min mage …  Jag ha verkligen ångest över min mage. Jag hatar att jag inte kan ha tajta linnen utan att magen blir som en stor kaka som petar ut. Och jag blir verkligen avendsjuk på Elins mage när jag ser den där mage åt höger !!! Jag är verkligen pepp på att få en platt och fin mage nu till sommaren men jag vet inte hur jag ska träna bort den !! hur gjorde Elin !?

    1. Där fick du ditt svar! :) Det är konditionsträning (ingen skillnad vilken träningsform, men där du blir andfådd, helst mycket anfådd) och maten som har störst betydelse!

  3. Elin här :) http://elin89carlsson.bloggspace.se/ här är min blogg. Jag körde en blandning mellan konditionsträning och styrketräning, sprang 3 ggr i veckan, körde något styrkepass ibland och sen körde jag magövningar ca 3-5ggr i veckan, t.ex “cykling” då man ligger ner, alla varianter av situps och massa annat. Finns bra magövningar på youtube. Sen gäller ju även en bra kost och att byta ut chokladen på kvällen till t.ex melon och vindruvor ;) Om du undrar något mer Agnes, så kan du fråga på min blogg :) Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *