north cykelvagn

Similar Posts

10 Comments

 1. Hej!
  Detta kanske är en udda fråga, men jag undrar om du har instruktionerna kvar till cykelvagnen? Har en likadan men har tappar bort instruktionerna, försökt och googla utan att hitta men så hamnade jag här:p om du har och du skulle vilja ta kort och skicka till mej hade de varit sååååååå snällt!
  /Ida

  1. När han kunde börja sitta någorlunda bra en längre tid, jag tror det var runt 7-8 månader nångång! Barnet sitter lätt bakåtlutat men behöver orka hålla upp huvudet självt :)

 2. Kul att vagnen funkar bra! Tror du det är möjligt att ha en bebis på 5 månader liggandes på nått sett i en åkpåse? Eller är den för trång för det?

  1. Det går inte att lägga ner sätet i liggläge. 5 mån är kanske lite liten för vagnen ännu, men nån månad till så går det säkert bra att ha sittande! Tror inte det går att ha liggande, isåfall skulle det vara där på “golvet” där en 5 mån i princip skulle rymmas, men är osäker på hur det skulle funka!

  1. Har inte köpt till promenadhjul, denna vagn har bara ett hjul som är låst. Funkar hyfsat bra även om det kanske skulle vara bättre ibland med ett svängbart hjul!

 3. Hej! Vet du om det går att köpa armen till cykeln separat? Jag letar och letar men hittar inga reservdelar förutom promenad/springhjul, regnskydd och fästet på cykeln.
  Mvh Evelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *