Hylla lördagen med långrunda i solen

Hylla lördagen med långrunda i solen

11.02.2018

Vi hade så härligt väder igår. Precis så här vill jag en vinterdag i februari ska vara. Soligt och någon enstaka minusgrad. Jag hade egentligen tänkt fixa lite här hemma (vi har massor av småfix ännu från renoveringen och ska också måla sovrummet) men jag fick sån lust att springa. Och när jag får lust att springa på vintern, då är det nog bara att ta tillfället i akt!

Mitt sällskap somnade direkt vagnen sattes i rullning och jag hittade de allra finaste vintervägarna att springa på.

springvagn

Löpning eller skidåkning – vad väljer du?

Och visst lönar det sig att ta tillvara på träningsmotivation när den dyker upp. För jag fick både njuta av en timmes lugn löpning (äntligen märker jag att konditionen börjar vara på väg upp igen, hurra!) och hade en massa energi kvar när jag kom hem – som t.o.m. fanns kvar efter att jag slipat och oljat två stycken bänkskivor. Härlig lördag, som avslutades i pyjamas framför teven (med gott snacks som jag ska tipsa om).

Springvagnen är denna från Jollyroom, som jag recenserat på bloggen tidigare.

Alla springvagnar från Jollyroom.

Nu njuter vi av söndagen hemma. Babysim väntar på eftermiddagen och nu ska jag olja bänkskivorna ett andra varv. Sen undrar jag om det blåser tillräckligt för att snowkita här på isen hos oss? Det återstår att se. 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen