Kom med på min workshop i hemmaträning 26.8!

Kom med på min workshop i hemmaträning 26.8!

17.08.2020

Äntligen är det dags att berätta om det jag väntat så länge på att göra! Onsdagen den 26:e augusti kl 18.30, det vill säga nästa vecka, ordnar jag en workshop i hemmaträning för kvinnor hemma hos mig i Jakobstad.

Tanken är att deltagarna ska få bra grund till att träna vidare hemma på egen hand. Vi går igenom upplägg och hur du själv kan komponera ett bra träningsprogram så du tränar hela kroppen. Vi tränar teknik på de vanligaste basövningarna.

Vi tränar ett svettigt men smart program med fokus på styrka, uthållighet och rörlighet och avslutar med bastu, kanske ett dopp i havet och mättande kvällsmål. En riktig livsnjutarkväll blir det!

Här kan du läsa mera om kvällen och anmäla dig! Endast de första 9 ryms med. Jag tänker testa konceptet nu – så taggad på att få dela med mig av det som får mig att må som allra bäst; bra träning, bastu och god mat!

hemmaträning workshop

Ses vi hos mig?

Varmt välkommen!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

4 thoughts on “Kom med på min workshop i hemmaträning 26.8!

 1. Kugge skriver:

  Men vilken kul idé!! Lycka till!

 2. Lina skriver:

  Tack! 😊👍

 3. Linnèa stolt bonde från Småland skriver:

  Åhh hade gärna varit med men kan inte ta mig till dig! Vilken grym idè!

  1. Lina skriver:

   Roligt att det låter intressant! Ska fundera på att göra workshopen online också! ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen