spanien finland

Similar Posts

4 Comments

  1. Så fint det høres ut som dere har det! Har lest gjennom reisebeskrivelsene dine og det hørtes så bra ut :) Det var inspirerende!

  2. Fast det stämmer inte överens med hela Spanien och alla spanjorer. Du har tagit dig till “den lataste delen av Spanien”:) Och även den delen av Spanien med högst arbetslöshet (30%?), så många har tid att ta det lugnt.

    Här i Madrid får man stiga upp tidigt, pendla långt (jag slösar 3h på resor varje dag), jobba långa dagar och stressa hit och dit. Har man otur måste man ta 2-3 timmars lunchpaus/siesta som man inte kan utnyttja eftersom pendeltiden är så lång. Så många jobbar några timmar gratis istället, ingen flextid precis. På veckosluten tar man det lugnt och träffar familj och vänner, men under veckan har man inte så mycket fritid. Och crossfit är pop här också, fast alla går inte på gym här, inte som i Norden.

  3. Kul att höra din kommentar Carina, jag hoppades få höra den! Det stämmer säkert att vi är i den lataste delen av Spanien! Här är det annars även mycket surf- och hippielivsstil så det är klart att det även påverkar. Många jobbar långa dagar, men är ändå ute på kvällen och träffar vänner till sent på natten, och morgondagen existerar inte just då. Det är säkert väldigt annorlunda som i en storstad som Madrid, och det låter jobbigt med pendlandet och så långa dagar! Intressant att höra skillnaderna mellan olika ställen i Spanien! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *