Videoblogg från kitesurfing i Danmark

20.07.2012

Här kommer nu en videosnutt som vi filmade idag i Ringkøbing när vi kitesurfade. Jag vet att många av er bloggläsare funderat hur man kitesurfar, vad man har för utrustning o.s.v, så här visar jag hur det ser ut när man startar och tar sig ut i vattnet.

På grund av blåsten hörs det tyvärr inte så bra vad jag säger, men det jag berättar är ungefär att jag har min lilla 6-kvadratmeters kite eftersom det blåser så mycket, och att draget från draken far till selen jag har i midjan, så jag inte behöver använda händerna så mycket.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen