Back to the box

Back to the box

11.10.2016

Idag har jag gjort något riktigt spännande, som jag inte gjort på väldigt länge. Jag har tränat på CrossFit Lauttasaari! Senast jag var där var innan sommaren någon gång. Det är helt galet med tanke på att jag har ett samarbete med dem så jag får träna där hur ofta som helst, och gymmet bara ligger en kilometer från mig. Ju mera sällan jag tränar där, desto svårare var det tydligen att gå dit igen.

Jag har ju tränat annat såklart, men på senare tid hade jag börjat sakna de tunga skivstängerna och den råa känslan på boxen som står i ganska stor kontrast till mina utomhuspass med kettlebell på klipporna i solen.

Så idag gick jag in, lite nervös faktiskt, men stället såg ju ut som tidigare. Samma vänliga människor, samma illaluktande redskap, samma vanliga gym. Så jag satte igång med ett träningspass med övningar jag inte gjort på länge. Och jag njöt! Marklyft är ju alldeles underbara. Pull-ups likaså. Militärpress gillar jag också – känslan när man klarar av att pressa de där sista repetitionerna upp till raka armar är ju ändå helt sjukt beroendeframkallande.

Men det allra bästa är ändå när man går uppför trapporna till omklädningsrummet med trötta ben och dunkande hjärta, och så får man tvätta bort den gråa smutsen från händerna som rinner ner på kanterna av det vita handfatet, och klappa sig själv på axeln för att man var duktig!

cfl

cfl2

cfl3

Nu är det bara ett stort mysterium i mitt huvud och det är varför jag inte gick dit tidigare. Jag älskar ju att träna där. Men ska man se det från den ljusa sidan så är det ju alltid bättre att starta idag än imorgon!

Och vet ni vad – idag filmade jag äntligen övningarna till hopparknä, så direkt jag får editerat det så dyker det upp på bloggen!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen