Löpning, meditation och livsglädje

Löpning, meditation och livsglädje

21.09.2016

Vissa träningspass är definitivt skönare än andra. Idag sprang jag i lugnt tempo på ett av mina favoritställen runt Otnäs, ett par kilometer. Vädret var riktigt vackert och jag sprang med musik i öronen och bara njöt.

Ska jag springa intervaller gillar jag att ha någon musik som ger fart i benen, men springer jag njutarpass som idag så lyssnar jag gärna på lugnare musik, och gärna lovsång. Det är för mig den ultimata kombinationen av meditation, livsglädje och träning.

Favoriterna är till exempel Michael W. Smith, Selah och Hillsong. Jag blir ofta så glad av budskapet i lovsången att jag får lite extra spritt i benen. Plus att himlen blir lite extra blå, och solen mera värmande. Som idag. Härliga träningspass!

lopning-otnas

lopning-otnas2

lopning-otnas-3

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

One thought on “Löpning, meditation och livsglädje

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen