Similar Posts

6 Comments

  1. Har de bara en 12 kilometers bana? Ser jätte roligt ut men är ganska långt om man är van att springa runt 5 km :) Behöver man träna skilt till hinderbanor eller bara hålla igång?

    1. På tough viking finns bara 12 km, men Toughest som är rätt så likadant har också 8-km bana, tror jag! Det är nog bra att ha lite armstyrka för att klara hindren, men att hålla igång så man har uthållighet och styrka så borde man nog klara det! Det finns ju alternativ som burpees om man inte klarar ett hinder. :)

  2. Jag sprang loppet i Stockholm förra veckan. Jättespännande. Som svar till föregående: Ja, för att klara vissa av hindren behöver man god styrka i överkroppen. Men, det finns också alternativ (burpees och armhävningar) ifall man inte klarar ett hinder. Skrev nyligen om Tough Viking i min blogg, kolla gärna!

    1. Härligt! Jo, jag förstod så också att det finns alternativ om man inte klarar ett hinder. Ganska bra vid hinder som rampen där endast en bråkdel kom över. ;) Jag läste inlägget på din blogg, underhållande läsning! Bra jobbat! :)

  3. Jag sprang tough viking! Det var bland det värsta jag gjort fysiskt faktiskt. Kroppen var så totalt sönder och mörbultad när jag kom i mål att jag inte visste hur jag skulle klara av att ta mig hem. Men visst var den en härlig känsla när man insåg att man tagit sig i mål och klarat alla hinder. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *