Avslappnad SUP-träning

Avslappnad SUP-träning

10.04.2014

Oj, vilka långa arbetsdagar jag har just nu. Men jag klagar absolut inte, för jag går ju faktiskt en superrolig utbildning och jobbar däremellan med det allra bästa – att dra grupper, träna med kunder och göra upp träningsprogram för PT-online.

Ikväll blev det två stycken SUP-grupper i de fina utrymmen på Hotel Haga. Jag passade på att suppa lite själv också efteråt med GoPro på brädan. Ljuset var inte det bästa för bra bilder, men skönt var det att paddla lite helt för mig själv en stund i allsköns ro.

SUP planka

SUP sittande

SUP stretch

Dagarna är allt för korta, men nu ska jag jobba lite till innan det blir sovdags. Så skönt med fredag och helg imorgon!

PS. Kom ihåg att du får -20% procent på SUP-kurserna från Erimover om du anmäler dig via mig, om någon råkar vara intresserad.

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen