Similar Posts

6 Comments

  1. Ens första lopp är oftast inte roligt. Tyckte inte jag iallafall ;) Men nu när jag gjort ett par tycker jag det är jätteskoj med lopp och jag blir så taggade av det. Dock har jag aldrig sprungit halvmara men har sprungit lopp på 1 mil. Lite lagom tycker jag, fast vill springa göteborgsvarvet nästa år! Kul att läsa om ditt lopp iallafall :)

    1. Ja, vi hoppas på det, att första loppet är extra jobbigt.. ;) Jag anmälde mig igår också till mitt först millopp, midnight run i september! Kul med variation. :)

  2. Hej! Kom in på din blogg av en slump! Läste något om ett “problemknä” och jag har själv problem med ett av mina knän, nämligen att jag har en inflammation sedan snart ett år tillbaka, och tänkte fråga dig om du har några tips på hur man ska träna eller så? Jag har inte vågat springa efter detta! Har nämligen andra problem så som att mina ben är olika långa och jag är rädd att min inflammation har kommit pga detta. Så har du några tips hade jag blivit jätteglad! :-)

    1. Benämningen inflammation i knäet är ganska diffus, och nu vet jag inte vilken typ av inflammation det rör sig om så jag har svårt att säga vad du bör göra. Men stärkande övningar för framför allt den raka främre lårmuskeln är antaligen bra, och att hålla upp rörligheten i knäet. Träna enligt symptomen, undvik sånt som gör ont. 

      1. tack så mycket! Fick väl inte så mycket mer information själv av sjukgymnasten mer än att jag har information i hela knäet, knäskålan, ovanför, under, sidorna osv. Och att jag skulle vila! tycker dock inte att man ska behöva lida av en inflammation hur länge som helst! men tack igen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *