Resultat från VIP-spinning

Resultat från VIP-spinning

10.03.2011

Ikväll har jag VIP-spinnat med Anna, samma spinning som jag var på förra veckan. Riktigt skönt pass var det. Idag brände jag 483 kalorier på en timme, och jag kom upp i maximala pulsområdet i 1:30 minuter, som jag lovade mig själv!  Här visar jag resultaten från förra veckans pass, de var relativt lika från båda dagarna.

Feedback från spinningpassJag tycker det är så intressant att se hur hög pulsen har varit under passet sen i efterhand. Pulsen varierar nog mera än det ser ut i diagramet också, för det räknar ju ut pulsen i medeltal under en minut. Sånahär fina diagram kan man inte få med mina pulsklockor, men med vissa dyrare typer av Suuntos klockor är det möjligt. Feedbacken från min träning blev: This session has an improving effect on aerobic performance and does not placespecial requirements for recovery. Thissession can be performed 2 to 4 times perweek, dvs ett helt vanligt spinningpass var det.

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen