Armhävningar är bra för att få svetten att rinna! Bild från sommaren 2012.

Similar Posts

7 Comments

 1. Vinner lätt den "tävlingen", svettas som tre välvuxna men varje gång jag är på gymmet, det finns som ingen hejd :D Har reagerat på det ganska ofta i damernas omklädningsrum när de kommer in efter träning med torra kläder och sminket(?) helt perfekt. Helt oförståeligt i min värld.

  1. Ja precis, svårt att förstå varför vissa inte tränar när de en gång befinner sig på gymmet! På gymmet ska man inte vara snygg, där ska man ju träna sig snygg.. ;)

  2. Ja precis, svårt att förstå varför vissa inte tränar när de en gång befinner sig på gymmet! På gymmet ska man inte vara snygg, där ska man ju träna sig snygg.. ;)

 2. Att svettas eller inte har ingenting med hur hårt/bra man har tränat. Mindre svettig betyder inte att man inte tränat tillräckligt hårt. Vi svettas för det är kroppens sätt att kyla ner oss så det är helt individuellt hur mycket och lite vi svettas.

  Så nu vet ni det ;) Jag hör dock till den gruppen människor som oxå svettas som en gris, fort och mycket.

  1. Ingen är ju den andra lik, det där är så individuellt! Jag svettas så fort jag tänker på träning :P Förut tyckte jag det var jobbigt för många var noga med att kommentera hur mkt jag svettades under träning :/ Men nu skiter jag i de, ju mer svett desto bättre ;)

  2. Nej vi är ju alla olika och vissa svettas inte alls fast man tränar hårt, och det skrev jag också i inlägget.. Fast alla svettande människor ska aldrig skämmas över det, utan man kan istället försöka sträva efter att svettas under träning, tycker jag! :)

 3. Att svettas eller inte har ingenting med hur hårt/bra man har tränat. Mindre svettig betyder inte att man inte tränat tillräckligt hårt. Vi svettas för det är kroppens sätt att kyla ner oss så det är helt individuellt hur mycket och lite vi svettas.

  Så nu vet ni det ;) Jag hör dock till den gruppen människor som oxå svettas som en gris, fort och mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *