jobba stående

Similar Posts

8 Comments

  1. Jag försöker alltid stå på jobbet men jag en tendens att vika på höften och belasta ena benet och sedan byta. Jag försöker stå rak med båda benen i golvet för jag tror det är bättre men spelar det någon roll hur jag står?
    Försöker också stå lite på en balansplatta för att träna musklerna i fötterna!

    1. Bra fråga, Jenny! Jag hade faktiskt tänkt ta upp det på bloggen också men glömde bort det, märker jag nu. Det att du känner att det är bekvämare att stå och hänga på ena sidan höften beror på att du har svaga höftmuskler. Det är väldigt vanligt för kvinnor att ha dåligt stöd från de musklerna, speciellt om man fött barn. När du hänger på ena sidan behöver inte musklerna i höften stabilisera bäckenet, så det känns lättare. Därför skulle det vara viktigt att försöka stå rakt, för då aktiverar du höftmusklerna också. Så småningom börjar det säkert kännas lättare så småningom när musklerna blir starkare. Balansplatta är också bra!

    1. Haha, kanske min roligaste kommentar på bloggen hittills. Varför har du orkat kommentera detta? Har du som mål att utrota alla vita ankelstrumpor i världen? Lycka till :D

  2. Hej Lina, bra artikel! Att stå (och röra på sig) när man jobbar är riktigt skönt. Det stora problemet är att få till rätt höjd på tangentbord och rätt höjd på skärmen tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *