hamburgare header

Similar Posts

12 Comments

 1. Håller med dig, hälsa är så mycket mer än bara träning och sallad! Tummen upp för Friends & Brgrs, som verkligen gör lyxig snabbmat! :) hoppas det går bra för dem även i huvudstaden!

 2. Toppen att folk från vår lilla småstad vågar och lyckas!

  Tyvärr gillade jag inte alls deras mat men den har kanske blivit bättre, mådde så illa av all olja när jag hade testat den första gången att jag inte vågat pröva pånytt.

  Hoppas dock de slår igenom i Helsingfors och att människorna där hittar dem!

  1. Ja, tummen upp för att de vågar satsa! Jag gillade inte heller franskisarna till en början, men nu är de såå mycket bättre när de hunnit testa sig fram. Du måste nog nästan testa på nytt snart igen.. ;)

 3. Du behöver inte säga förlåt, men sugen blev jag allt! :)

  Det är skillnad på burgare & burgare. Även om jag inte heller är rädd för att äta “skräpmat” då & då är mat gjord på bra råvaror alltid godast.

  1. Ja, så är det! Och ofta är det ju så att ju godare det är, desto bättre råvaror och mindre skräpmat är det! :)

 4. Jag går efter den devisen att ju mer sällan man äter något och när man äter detta vid sina speciella tillfällen, at man verkligen väljer den dag man ska äta något annorlunda mot vad man brukar så njuter man mer och det blir automatiskt mycket godare och mer speciellt än om man dagligen äter det.
  Så gör jag med klyftpotatis/strips you name it, men potatis i olika stekta former, jag väljer mina tillfällen och det blir då så mycket godare :-)

 5. Jag har inte alls dåligt samvete av onyttig mat sålänge jag inte äter väldigt onyttigt väldigt ofta. Har jag under en kort period ätit mycket skräpmat, godis, chips o.s.v. så känns det inte så bra, dessutom kan jag må ganska dåligt fysiskt om jag äter för mycket skräp och om det blir för mycket sött så blir jag riktigt trög i huvudet, det känns inte heller så bra. Är jag den enda som reagerar såhär pass tydligt..?

  Om vi säger så: om jag äter såna mängder och/eller så pass sällan att min hjärna inte blir mosig och jag inte mår dåligt fysiskt så är det inga problem och enligt mig ingen orsak till att ha dåligt samvete :)

  1. Nej du är nog inte den enda! Min kropp berättar alltid åt mig ifall jag ätit bra eller dåligt. Det är ju bra när kroppen säger åt en var gränsen går.. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *