Rörlighetsträning hemma

Rörlighetsträning hemma

26.09.2017

Jag är inte på topp just nu. Vi har haft en riktigt rolig dag med besök från en vän med sin bebis, men nånting hände och kroppen sa emot nu på eftermiddagen. Jag är enormt trött, ryggen värker med en strålande värk neråt och jag känner att det blev för mycket av det goda down there när jag stod och hoppade på en grävskyffla hela lördagen då vi fixade utebelysningen. Att man aldrig lär sig!

Så nu tänker jag ta en 30 minuters rörlighetsträning och knipträning här hemma framför teven medan Arthur sover. Sen förhoppningsvis ett badkar och kanske lite choklad på det så blir det nog människa av mig också, ska ni se!

De här övningarna tänker jag göra:

Imorgon ska jag förresten till Seinäjoki på ENMG- undersökning. Det är mina armbågar som aldrig blivit bra och som jag nu ska kolla upp ordentligt. Ni kommer kanske ihåg att jag haft problem med dem väldigt länge, och när jag tränat crossfit har de stört massor i t.ex. armhävningar och thrusters. På senare tid har det varit lugnare med symptomen eftersom jag tränat mindre men det finns fortfarande kvar. Så det ska bli intressant att se om jag kan få nån diagnos av nåt slag! Själv gissar jag att det är en inklämning av ulnarisnerven p.g.a tidigare snowboard- och skateskador, men jag vet inte.

Håll tummarna så hörs vi när jag förhoppningsvis har lite bättre nyheter att komma med.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

3 thoughts on “Rörlighetsträning hemma

 1. Ida Broo skriver:

  Gillar den här rörlighetsvideon. Lagom lätt men ändå så man känner att kroppen jobbar :)

  1. Lina skriver:

   Vad kul! Ja, så tycker jag med :)

 2. Per-arne Karlsson skriver:

  Känner mig redan smidigare i kroppen efter några pass av din jättebra rörlighetsträning Tack
  Ha de gott Mvh per-arne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen