benträning i TRX

Similar Posts

11 Comments

 1. Åhhhh, jag älskar TRX… Igår var jag på vårplaneringsmöte på gymmet där jag instruerar Spinning, och vi ska få nya utmaningar, vilka vi har fått lämna in på vad vi är intresserad av….
  Jag sitter o väntar på mailet som ge mig mina utmaningar, o jag har ju självklart valt att ha klasser i TRX :)
  Hoppas hoppas hoppas. Tack för en kanonblogg ❤
  // Malin

 2. Har gjort alla de där och första är ju utan tvekan en av de jobbigaste TRX-öningarna som finns! De sista hoppen man gör börjar man ju fundera lite över om man faktiskt kommer ens lyckas landa på benen när man når mark igen >.<

 3. Har du någon variant på benpress med TRX eller bara i hemmet. Min sjukgymnast rekomenderade mig benpress i maskin som du gör på en av bilderna här ovan. Jag har TRX hemma och är inte så intresserad av att börja besöka gymmet. Bra och intressant blogg för övrigt!

  1. Knäböj i TRX aktiverar i princip samma muskler som i benpress, så det rekommenderar jag. Det är bara ännu viktigare med tekniken vid knäböj, så att inte knäna går utåt eller inåt, utan i linje med tårna. Knäböj med hopp som jag gör i filmen är riktigt effektiv, men sätter ännu mera press på rätt teknik och att du inte har någon belastningsskada. Om det bara rör sig om någon typ av muskelobalans kan du helt klart testa hoppen ocskå!

   1. tack för tipsen, ska testa göra knäböj, min sjukgymnast är gamal styrkelyftare så han dömde ut allt utom just maskin för benpress, men ska testa och känna hur det känns. det var nån liten muskel som aktiverades som jag tydligen hade problem med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *