Boktips – Viktig

Boktips – Viktig

27.01.2013

En av mina favoriter av träningsbloggar är Spark i bakensom också är den träningsblogg jag följt längst. Terese som skriver bloggen har precis kommit ut med en självbiografi, och den tänkte jag passa på att tipsa om. Terese berättar i boken Viktig om hennes resa från matmissbrukare och anorektiker till en sund träningsförebild och glad tvåbarnsmamma.

Beskrivning av boken: Terese Alvén inspirerar varje vecka tusentals tjejer till ett hälsosamt liv utan pekpinnar eller måsten genom sin populära träningsblogg Spark i baken. Men hon har inte alltid varit den peppande och inspirerande ”Spark i baken-Terese” som hon är idag. Hon har haft en allvarlig ätstörning som höll på att kosta henne livet. I boken Viktig visar hon upp sidor av sig själv som många i hennes närmsta omgivning inte vet om. Läsarna får följa hennes resa från osäker tjej till träningsglad tonåring till anorektiker och patient på ätstörningsklinik, vidare till den träningsexpert och förebild hon försöker vara idag.

Boken har kommit ut till försäljning för bara några dagar sedan och finns att köpas på CDON, här hittar du boken. Själv skulle jag riktigt gärna vilja läsa den, men eftersom jag är på resa nu så måste jag beställa den först när jag är hemma igen. Jag har själv aldrig haft några problem av kombinationen mat – träning, men vet hur vidrig sjukdom det kan vara som påverkar så många unga flickor idag. Man skulle ju bara vilja säga ÄT, ÄT till alla pinnsmala tonårstjejersom tror de är tjocka… Men du som känner dig osäker på dig själv – läs Tereses bok, skriven av någon med egen erfarenhet. Själv är jag mest nyfiken på historien bakom den sunda träningsbloggaren.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen