Bryggträning en varm sommarmorgon

Bryggträning en varm sommarmorgon

09.07.2017

Det finns bättre och sämre sätt att börja en dag på. Att göra rörlighetsträning på bryggan efter frukosten hör definitivt till de bättre, om jag får bestämma.

rörlighetsträning

När vi flyttade in i mitten av januari hade jag nog vissa dagar svårt att se skönheten i vårt nya ställe, förfallet och kallt som det var. Men jag visste att det skulle bli underbart somriga dagar som dessa, och visst hade jag helt rätt. Vi har nog ännu en hel del att fixa här, men vi tar oss också tid till att bara vara och njuta av allt det vackra med en egen grön strandplätt.

Imorgon lämnar vi däremot vår stuga för en tid och seglar iväg västerut. Höga kusten är målet och vi seglar tillsammans med våra vänner på S/Y Sarlotta. Näst efter bryggträning är ju frukostar på båten det bästa jag vet så jag tror vi kommer att trivas.

De här två seglar jag iväg med <3

Vi hörs därifrån!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 thoughts on “Bryggträning en varm sommarmorgon

  1. Pia skriver:

    har du månne tips på enkel, god och bra mat när man e på sjön? :) sambon skulle säkert fixa att äta grillkorv…. men jag kräver aningens mer variation och grönt ;)

    1. Lina skriver:

      Det kan jag säkert skriva ett inlägg om! Även om det nog inte alla gånger blir så hälsosamt för oss heller.. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen