rörlighet

Similar Posts

5 Comments

  1. Hej Tack för ännu ett mycke bra inlägg Du förklara på så bra sätt hur man ska göra alla övningar Jag har lärt mig massor av dig redan sen jag hittade din blogg för nån månad sen Tusen tack Och Du är grymt duktig Jag ärså imponerad av dig !!

  2. Mina baklår är verkligen stela..! Eller det strålar även ner till underbenen när jag försöker nå mina tår. Men jag lär även vara överrörlig i vissa kroppsdelar. Sen låser sig mina höfter ibland när jag promenerar, som att jag inte kan ta ut stegen ordentligt – så har jag haft i många år, men det dyker bara upp då och då för att försvinna efter ett tag, så inget enormt problem men känns ju sådär att ibland behöva halta fram som en åldring.. :D Jag skulle ju tro att detta snarare tyder på dålig rörlighet. Är inte säker på hur det ligger till med armbågar och axlar, men det kan “ploppa” till nånstans därinne då jag gör vissa styrkeövningar, i armbågar sker det främst när jag ska sätta ner lite tyngre hantlar och kanske vrider lite fel/dåligt på armen samtidigt – t.ex. när jag gör armcurl. Det känns obehagligt och jag bli nojig över att något kanske kan gå ur led om jag inte är försiktig.. :O Så jag är extremt försiktig när jag gör just de övningarna, just in case..

    Svårt dethär med kroppen, antingen är man stel, överrörlig eller så har man dålig rörlighet, gärna om vartannat :D Min mamma har mer eller mindre samma fel/problem som jag har, plus lite till som kommit med åldern. Även min bror har en del likadana problem som vi har.

  3. Jag är stel i alla delar av min kropp, sedan om det handlar om enbart stela muskler eller även leder vet jag inte. Mina största problem är dock mina höfter (har 4 månader av knäproblem att tacka för det) axlar, bröstrygg och fotleder/vader. Stretchar insida lår och försöker tränar glutes medius varje dag eftersom jag är väldigt svag där. Tror precis som du att man inte bara kan stretcha och lösa problemet, men tror helt klart att man kan kombinera det med styrkeövningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *