Reebok Easy Tone

Similar Posts

One Comment

 1. När jag testade mina första MBT skor i afären, i cca 15min, jag blev förvånad hur bra känndes det.
  Jag har en arbets skada i axlarna och kroniska obehag och ont dag som natt, i många år.
  Jag blev förvånad hur på en gång, blev det bättre med axlarna, inne i afären! Wow, vad hände undrade jag… och det var klart, att genom att hela kropen, ryggen, allt hamnade i mer optimalt position, jag fick hjälp med mina axlar på köpet (har sprickor i muskel fästena, borde ha opererats, men vågar inte).
  Sen dess, efter att jag lärde mig att gå i de rått, för man ska, dvs trampa djupt när till marken, med hälen…det handlar om det! Och att låta bli att hänga när med huvudet…som många gör. Sen LÅTA SKON leda dig…RULLA BÅRA FRAMÅT I LIVET!!
  Så i flera år redan använder jag MBT skor och sandaler, mest.. utom på wintter i snön och is. Har inga problem att byta till vanliga skor, när det är nödvändigt ibland!
  Efter en hel dag på bena gående i stan ibland, blir man inte lika trött, och man kommer fram snabbare.
  Men det är inte bra att springa snabbt i de riktigt avrundade i sulan – OBS!
  Jag skulle inte häller recomandera, de även för mer statisk – stående jobb! För för att bara stå i de, blir att man då balanserar på mitten av skon, som är i längden jobbigt. Gående, jobb i vården osv, utan att man ska stå i timmar, fungerar perfekt.
  Jag har ofta min SPARK CYKEL ( för vuxna), inte el, på egen kraft, och det fungerar bra…att då håla balansen ått “alla väders streck”.
  RUMPAN TAR INGEN SKADA…och jag är så glad i många år i MBT skor. Apsolut!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *