Spinning med pulsklocka

Spinning med pulsklocka

05.12.2011

Spinning med pulsklockaJag var på ett pass spinning idag direkt efter jobbet. Det märktes att jag varit sjuk eftersom jag inte fick ner pulsen som jag brukar under återhämtningsfaserna. Det är en av orsakerna varför jag tycker det är bra att ha pulsklocka under spinning, för att se om jag får ner pulsen tillräckligt och upp den igen under arbetsfaserna. Jag gillar också att kunna jämföra olika pass med varandra med hjälp av pulsklockan.

Dagens pass var lite effektivare än jag tänk mig, och nu efter att jag promenerat hem från gymet är jag totalt utpumpad. Jag slängde i mig en gainomax på väg hem, men borde ännu fixa nånting att äta. Är bara så fruktansvärt trött. Ska inte göra något annat mera ikväll än att tvätta kläder. Och titta på desperate housewives. Och oj vad skönt med en ledig dag imorgon (Finlands självständighetsdag) och semester på varmare breddgrader från och med torsdag!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 thoughts on “Spinning med pulsklocka

 1. Träningsintresserad skriver:

  Vet du att Gainomax innehåller 40 gram socker? Det är 10 gram mer än vanlig coca-cola! Så om jag var du skulle jag ta en banan eller nåt sånt ist. Bra blogg btw! :D

  1. Lina Björkskog skriver:

   Jag visste inte att de innehöll så mycket socker, brukar ta en i farten ibland för att de är så behändiga. Men nu när jag kollade upp det skulle jag inte säga att en banan är ett så mycket bättre alternativ, de innehåller 18,3 gram kolhydrater jämfört med gainomax 16 på hunda gram. Ps. Gainomax innehåller inte 40 gram socker, utan 10 per hundra gram, samma mängd socker som coca-cola eller apelsinjuice. Innehåller bara lite mera behövliga saker efter ett träningspass än de två övriga dryckerna.. 
   http://gainomax.com/fi/tuotteet/gainomax-recovery/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Gainomax%2BAdwords%2B2011

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen