frontböj hantlar

Similar Posts

10 Comments

 1. Har känt mig trött och yr nu i några dagar men tvingade mig själv ut på lenkki i dag (mådde redan bra, kände mig mest himla omotiverad) och aj jestas det var skönt. Nu ska jag dessutom belöna mig med massage (min vänstra axel gick plötsligt i lås i går och jag hoppas massören ska hjälpa med det).

  Men jag förundras varje gång över hur himla svårt det är att få sig i väg på träningar och sen när det väl är gjort mår man ju miljoner gånger bättre! Hoppas din armbåge snart blir bättre!

 2. Har du funderat på att ordna en träningsresa någon gång? Skulle vara roligt!

  Har sett att du haft pass på Crossfit Lauttasaari någon gång också, så man får prova. Blir det flera sådana? :)

  1. Träningsresa har jag faktiskt inte funderat på ännu, men jo det skulle vara superkul! Vi ska se, kanske det blir en sån ännu!

   Jag har heller inte planerat något nytt träningspass på Crossfit Lauttasaari, men det skulle säkert vara möjligt att ordna! Vi ska se om det blir ett nytt tillfälle här i vår någongång… :)

 3. Alltså din blogg, så bra och inspirerande!

  Men jag har ett litet problem som jag undrar om du kan hjälpa mig med eller ha några tips och idéer. Jag tränar cirka 5 ggr per vecka styrketräning plus att jag ibland tar en 6kms promenad. Tränar olika muskelgrupper vid varje pass, kör oftast tyngsta jag orkar med vikter 12 gånger 3 set. Jag håller kosten, äter gröt, rent kött (kyckling) och gör massa juicer av grönsaker och vid akuta sug någon frukt. Men vågen står i princip stilla, har gått ner 1kg bara. Visst jag märker jag blir mycket starkare och min muskler blir mycket synligare och större men vill trots allt minska cirka 10 kg och få en smalare vältränad kropp. Väger nu 78kg och är 167 cm. Har läst mig fram att styrketräning är utmärkt träning för att bygga muskler(som jag vill) och att minska fett (som jag vill) men nu är det som att jag bara bygger muskler och minskar inte i fett… Vad skall jag göra känns inte alls så motiverande, är det så att jag måste köra mera cardio trots många ändå säger att styrketräning är bra för att både bygga muskler och minska i fett. Har tränat nog i flera år sådär från och till och lite mer amatörmässigt.. Men nu har jag då kämpat hårdare med kost och styrketräning i cirka 2-3månader..

  1. Hej och tack ska du ha! För det första skulle jag vilja säga att du ska strunta i vad vågen visar. Om det är så att du tränat styrka så kan det hända att du förvandlat fett till muskler, och eftersom muskler väger mera än fett så kan det isåfall hända att du tom går upp i vikt när kroppen blir fastare och mera vältränad. Så titta istället hur kläderna sitter eller mät med måttband. Om det är så att det inte händer något alls är det nog bäst att se över kosten. Men visst kan det också hjälpa att lägga in lite mera cardio i träningen. Gör exempelvis 2-3 av de 5 passen såna att du tränar cardio i slutet av styrketräningen. Ha det bra :)

 4. Har haft vilodag idag, men imorgon blir det tunga marklyft! :) Så skönt att höra nån annan säga “jag nästan hatar träningen när jag inte tränar”. Är precis som jag känner! Tur man förstår att tvinga sig att fara ändå :)

  1. Härligt med tunga marklyft! Min favorit!
   Skönt att höra att nån annan tycker likadant efter tränignspauser, jag har nästan trott jag var den enda som tyckte så.. :)

 5. Har tränat ett styrke pass med kroppen som vikt Övningar och tips från dig !!
  Du är väldigt allsidigt tränad Och stark !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *