löpningsmusik

Similar Posts

10 Comments

 1. Jag är nog en B löpare, som vill komma igång så fort som möjligt men har en envis flunsa som förföljer mig 😣, känner mig ok några dagar och sen är jag dyngförkyld igen..

 2. Definitivt A. Springer ungefär 3 pass/vecka året runt. Även om det förstås är som härligast att springa en ljum vår- eller sommarkväll så tycker jag också att en löptur en mörk och ruskig höstkväll kan ha sin charm, för att inte tala om hur härligt det är att springa en solig och kall vinterdag med knarrande snö :)

 3. A, brukar springa året runt 1-2 pass i veckan med undantag för riktigt halt eller kallt före. Springer oftast tillsammans med andra, tycker det är lättare att komma sig iväg då oberoende av vädret.

 4. A. Jag har sprungit med löpvagnen 2 gånger i veckan vintern igenom. Egentligen föredrar jag att skida på vintern, men med en ettåring i huset är det mera tidseffektivt att springa med vagnen. Funkar fint så länge vägarna är plogade :)

 5. Definitivt C, springer aldrig och har aldrig gillat det. Gjorde ett försök att börja ifjol men antagligen ökade jag för snabbt (med mina mått mätt) och fick ont i fötterna/benen å där lämna de…. kanske nytt försök i vår :)

 6. C tyvärr! Skulle gärna vara en aktiv löpare, men har svårt att komma igång! :(

 7. Jag är B :)
  Bara förkylningen släpper skall jagöra börja springa igen, mitt mål är att klara 5 km innan påsk och 10 km före slutet av maj :)

  Har tidigare hatat att springa, nu vill jag på länk flera gånger i veckan ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *