handstående lina björkskog

Similar Posts

7 Comments

  1. Handstående kan jag redan utan vägg. Men handstående armhävningar kan jag inte utan vägg..men ögona brukar bli helt blodsprängde efter :P
    För övrigt kan jag varna om att inte överdriva det hela. En lirare som under 20 år stod på huvudet några minuter om dagen utvecklade glaukom, som de misstänker beror på huvudståendet :P

  2. Förresten, är det en bugg att det på facebook visas 2 gånger att du svarat min kommentar? det dyker upp 2 gånger fast det bara är ett svar. Vet inte om felet ligger hos din hemsida eller hos fejan men tänkte säga till så att du är medveten om det. Varit så ett tag.

  3. Jag håller helt med dig, stå på händer är superkul! Mitt nyårslöfte förra året var att lära mig stå på händer i 15 sekunder utan vägg. För tillfället klarar jag mellan 5-10 sekunder. Har svårt att komma vidare från det. Har du några tips förutom att öva, öva, öva?

    1. Öva, öva, öva låter som en bra idé! Det handlar mycket om corestabilitet så det kan också hjälpa att träna plankor och andra magövningar i övrigt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *