Yle Närbild Lina Björkskog

Similar Posts

7 Comments

 1. Det var ju ett mycket bra inslag om dej och ditt arbete. Blev igen intresserad av att börja träna men vet inte med vad jag skall börja. Som “gammal” idrottare så är jag lite sliten och sönder här och där. Men kanske du har något bra förslag.
  Mvh Rolle Björck

  1. Tack ska du ha! Jag var också nöjd med inslaget. Gillar du styrketräning? Det är ju väldigt bra och skonsam träning för att bygga upp musklerna. Det kan kännas lite tråkigt till en början, men när man vänjer sig vid styrketräning så är det något av det roligaste tycker jag själv. :)

   1. Jo styrketräning skulle säkert passa bra om jag bara förstod att inte ta i för mycket på en gång. Var på operation hösten 2011, nervkanalerna mellan C4-C5 och C5-C6, ryggmärgen i kläm också! Har i L-4, L5 lite små skavanker samt högra höftleden som är sliten. Men om du har något “lätt” program som du kan föreslå så tar jag med största tacksamhet emot!
    Mvh Rolle

    1. Det skulle säkert vara bra med några lätta styrkeövningar för rygg, mage och skuldror! Men det är väldigt svårt att tipsa om något bra så här över nätet utan att veta vad som funkar för dig. Men exempelvis “dead bug” i ryggliggande och olika plankor skulle säkert vara bra. Rygglyft också, om de funkar. Glöm heller inte rörlighetsträningen för höft och övre rygg!

     1. Tack för de här tipsen, skall börja i lite lätt anda och se vad det blir. “Dead bug” var något nytt för mej men säkert klarnar det ännu :)
      God Jul på dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *