Kitesurfing och roadtrip på Kreta

Kitesurfing och roadtrip på Kreta

08.05.2014

Igår var det blåsigt och molnigt, så vi bestämde oss för att testa på att kitesurfa här på Kreta. Vinden var lite för svag för Jonathan, men jag lekte lite i de stora vågorna innan vinden blev för svag. Det var superkul att åka igen. Kreta är inget bra ställe att kitesurfa på egentligen, men så länge det finns vind och hav så funkar det ju.

kreta kitesurfing

Många turister stannade och tittade, tror inte det är så vanligt med kitesurfare här.

kreta kitesurfing

På väg ut!

kreta11

I tisdags var jag och Jonathan spontant till frisören i gamla stan. Jag klippte mig och fick fina lockar i håret.

kteta13

I går hyrde vi bil och for på roadtrip till andra sidan ön // Supergod frozen yoghurt

kreta12

Vi hittade höga berg och djupa dalar på vår roadtrip

kreta10

Fina vyer på södra sidan om ön

Jag sitter och skriver detta från vår balkong. Riktigt snart är det dags för frukost. Himlen ser tyvärr ut att vara tung av mon idag också, men det ser ut som om det kunde klarna upp så småningom. Idag skulle det vara skönt med en riktigt varm stranddag, men vi ska se vad det blir!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen