8 saker om livet som min bebis har lärt mig

8 saker om livet som min bebis har lärt mig

08.08.2017

Arthur är snart 3 månader vilket ju är väldigt lite i vuxenmått mätt. Men äldst vet inte alltid bäst, även om vi vuxna kanske tror så. Här är 8 saker om livet som jag lärt mig av min älskade lilla bebis.

 1. Starta alltid dagen med ett stort leende till den första du möter, och märk att du får ett lika stort leende tillbaka.
 2. Var nyfiken på omgivningen, låt dig inspireras av det du inte ännu kan eller det du inte ännu sett. Inställningen “det du vill, det kan du”, är det som gäller.
 3. Våga visa dina känslor – när du gillar något, visa det. Är du obekväm med något eller av annan åsikt, våga berätta det också.
 4. Kom ihåg töjningarna! Starta dagen med två stretcher som gör gott för kroppen: rör dig själv i tårna och sträck ut dig med spikraka ben och spikraka armar medan du drar in hakan. Helst medan du småler för dig själv och känner hur gott livet är.
 5. Älska mat. För njutningen i god mat gör ju livet extra bra, det vet alla. Ät gärna ofta. Och länge. Varför inte stänga ögonen och ät i lugn och ro, så du hinner njuta ordentligt.
 6. Vila ofta. Hemligheten till att orka vara pigg och glad ligger i att sova och vila tillräckligt ofta. Lyssna på dig själv och ta en tupplur när du blir för trött.
 7. Kramas med de du tycker om. Kom ihåg att närhet och kramar är det som får dig att må som allra bäst, speciellt under dina sämre dagar eller när du är ledsen.
 8. När du ser dig själv i spegeln: skratta stort, beundra dig själv och berätta för dig själv hur bra du är. ALLTID.

arthur

Min älskade lilla unge som växer så det knakar.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 thoughts on “8 saker om livet som min bebis har lärt mig

 1. JUNITJEJ skriver:

  Så mycket han har lärt dig!!!

 2. Pingback: Greta 3 månader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med




Gamla inlägg

Sök i bloggen