Trädgårdens guld – i min drömvärld

Trädgårdens guld – i min drömvärld

30.08.2017

En fördel med att köpa ett hus från 1939 är att det finns en trädgård som levererar de läckraste godsakerna så här års, utan minsta lilla ansträngning från egen sida. I somras skördade vi jordgubbar och smultron och nu är det blåbär, lingon, hallon, krusbär och svarta och vita vinbär. Äppelträdet är så fullt av äpplen att kvistarna hänger i backen, men de är inte färdiga riktigt ännu.

Trädgårdens guld! Detta duger minsann som onsdagssnacks, fredagssnacks och snacks alla dagar i veckan.

I min drömvärld finns de här otroligt goda bären i butikshyllan, fint inlindade i förpackningar färdiga att äta. Dessutom till ett pris billigare än godis. Skulle jag vara politiker är det något av det första jag skulle göra, höja alla varor med processerat socker och sänka priserna på grönsaker, frukter och bär. Sjukdomarna skulle minska, sjukhusen och tandläkarna skulle inte vara överbelastade och människorna skulle må bättre än aldrig förr och prestera bättre på jobben.

Kanske man inte kan lösa alla världsproblem med godisfritt (eller godisminskning) men ärligt tror jag man kommer så otroligt långt – om inte annat så på det personliga planet.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen