12 kilometer till skogs en solig lördag

12 kilometer till skogs en solig lördag

17.10.2015

Hej från en endorfinhög tjej som precis sprungit 12 kilometer terränglöpning i strålande sol på härliga leder tillsammans med ett glatt gäng! Det är Helsinki City Trail som jag pratar om. Ni ska få höra mera om eventet när jag har lite tid över, jag lovar!

Tills dess ville jag bara sprida ut lite träningsendorfiner på bloggen! Jag har så det räcker och blir över efter ett sånt här härligt event, så varsågod och ta lite om du känner att du behöver lite extra! Wohoo!

helsinki trail run

 

helsinki city trail 2015

 

Jag kan dock redan avslöja att det här eventet var något av det roligaste jag nånsin gjort. Mera inom kort!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

7 thoughts on “12 kilometer till skogs en solig lördag

 1. Jessica skriver:

  Ja!! Jag vill också!! Hade en annan bekant som var med och gillade också det! Visste inte om det, annars hade jag nog varit med på det! Definitivt nånting jag tänker spana in för nästa år!

  1. Lina skriver:

   Absolut ska du vara med nästa år! Så kul lopp! Jag blev så lockad att springa 21 km nästa år, men borde bara träna lite mera först.. ;)

 2. Per-arne skriver:

  Vilken dag du har haft Härligt !Tog emot av dina endorfiner
  Har nyss avverkat 7 km i terrängen !

 3. Per-arne skriver:

  Hej Vilken underbar dag och löpning du fick till Tack Ja tar gärna emot extra endorfiner du delar med dig Blev en 7 km runda i terrängen här för mig

  1. Lina skriver:

   Vad bra endorfinerna kom till användning :) Låter härligt med terränglöpning där med! :)

 4. Johanna skriver:

  Hej! Har du tips på hur man aktiverar en sovande rumpa? Får aldrig kontakt med rumpmusklerna. Sämsta rådet jag fått är knäböj, har aldrig känt det i rumpan men däremot i ländryggen eller framsida lår.
  Tack på förhand!

  1. Lina skriver:

   Hej!
   Jo, jag har nog några tips! Marklyft, boxjumps och utfall är nog mina favoriter för rumpan. Jag kunde skriva ett inlägg om detta, märker jag! Men ett tips som du ska testa på direkt: lägg ett gummiband tight runt knäna när du knäböjer, så att du blir tvungen att aktivt pressa knäna utåt när du knäböjer, för knäna får ju inte gå inåt. Då kommer du att märka att rumpan aktiveras mycket mera! Try it :) Tänk också på att spänna magen om det känns i ländryggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen