helsinki trail run

Similar Posts

7 Comments

 1. Ja!! Jag vill också!! Hade en annan bekant som var med och gillade också det! Visste inte om det, annars hade jag nog varit med på det! Definitivt nånting jag tänker spana in för nästa år!

  1. Absolut ska du vara med nästa år! Så kul lopp! Jag blev så lockad att springa 21 km nästa år, men borde bara träna lite mera först.. ;)

 2. Vilken dag du har haft Härligt !Tog emot av dina endorfiner
  Har nyss avverkat 7 km i terrängen !

 3. Hej Vilken underbar dag och löpning du fick till Tack Ja tar gärna emot extra endorfiner du delar med dig Blev en 7 km runda i terrängen här för mig

 4. Hej! Har du tips på hur man aktiverar en sovande rumpa? Får aldrig kontakt med rumpmusklerna. Sämsta rådet jag fått är knäböj, har aldrig känt det i rumpan men däremot i ländryggen eller framsida lår.
  Tack på förhand!

  1. Hej!
   Jo, jag har nog några tips! Marklyft, boxjumps och utfall är nog mina favoriter för rumpan. Jag kunde skriva ett inlägg om detta, märker jag! Men ett tips som du ska testa på direkt: lägg ett gummiband tight runt knäna när du knäböjer, så att du blir tvungen att aktivt pressa knäna utåt när du knäböjer, för knäna får ju inte gå inåt. Då kommer du att märka att rumpan aktiveras mycket mera! Try it :) Tänk också på att spänna magen om det känns i ländryggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *